Home

vrouw en carrierewens vrouw in de lift nijmegen coaching training intervisie vrouwenWelkom op de site van Vrouw In De Lift. Vrouw In De Lift coacht, traint en begeleidt hoogopgeleide vrouwen in hun professionele leven. Onze diensten zijn individuele coaching, groepscoaching, intervisie, trainingen en workshops. Wij begeleiden je graag om plezier in je werk te hebben, te krijgen én te houden. Dat doen we serieus, met humor, wetenschappelijk verantwoord, oplossingsgericht en relativerend.

De ervaring leert dat de deelneemsters aan de coachings- en trainingstrajecten over hoge ambities en veel capaciteiten beschikken. Desondanks hebben zij de behoefte om extra begeleid te willen worden in hun loopbaantraject. Niet raar, want uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vrouwen in hun carrière worden geconfronteerd met andere verwachtingen dan hun mannelijke collega’s. Zij komen vaak terecht in een zgn. double bind: vrouwen worden gezien als óf te bescheiden óf te dominant (oa. A. Sools e.a. 2007, J.E. Phelan & L. Rudman 2010, M. van den Brink 2011).

Vrouw In De Lift is onderdeel van Bureau Christiaens Advies & Coaching. We hebben al sinds 2004 ervaring met het coachen en trainen van hoogopgeleide vrouwen. Om die reden heeft Bureau Christiaens Advies & Coaching besloten om die ervaring en kennis apart in te zetten via Vrouw In De Lift.

vrouw en carrierewens vrouw in de lift nijmegen coaching training intervisie vrouwenVrouw In De Lift werkt vanuit theoretische kaders met een wetenschappelijke onderbouwing, met name die uit de cognitieve gedragspsychologie (socratische dialoog, rationeel-emotieve training, gedragsexperimenten). Daarom werken wij alleen met coaches, trainers en trainingsacteurs die zelf een academische opleiding hebben voltooid en die achter onze visie staan.

Vrouw In De Lift is onderdeel van het CRKBO-geregistreerde Bureau Christiaens Advies & Coaching.

Reacties zijn gesloten.